Nieoficjane forum Timika :) Założone 15.08.2008
Helloł. Jestem administratorem tego [jak na razie] mało popularnego forum ;] Ale kto wie może już niedługo to się zmieni. Widziałem już troche timikowych for i nie były one jakoś pełne wpisów Ostatnio wiem że ktoś założył strone timikową i forum. Żeby nie było ja tego nie zgapiłem byłem pierwszy bo forum jest od około 13.08. Po prostu go nie reklamowałem
Z resztą może być kilka for to wolny kraj xD Jak zwykle marudzę. Okej teraz coś o mnie
Nazywam się Paweł a mój nick na Timiku to BoskiBoy. Moje gadu to 2666457. Ale podaje je tylko ludziom których znam z neta, swoje prawdziwe mam inne ale nikt kogo nie znam z reala go nie zna. Powód? Nie chce mieszać świata rzeczywistego z wirtualnym. I tyle. Interesuje się aktorstwem. Uwielbiam seriale TVN-u xD Zwłaszcza "Twarzą w Twarz" zarąbisty serial Moi ulubieni aktorzy to Paweł Małaszyński, Rober Królikowski, Marta Żmuda-Trzebiatowska itp
Administrator
Hej, a więc jestem adminem jr. na tym forum i zostałem w to wciągnięty przez kumpla Pawła xD. Coś o sobie, cóż mam na imię Daniel i mój nick na timiku to prongs3108. GG mam zapewne napisane w profilu także jeśli ktoś chciałby pogadać to chętnie pokonwersuje xD Jeśli chodzi o zainteresowania to uwielbiam sport ale także książki dobrą muzę i wypoczynek xD Z wyglądu przypominam Jamesa Pottera stąd właśnie moje zamiłowanie do tej postaci^^ Dla niewtajemniczonych mam czarne włosy, czekoladowe oczy, jestem wysportowany i od czasu do czasu noszę okularki^^ Myślę że wszystko już o sobie napisałem, więc to by było na tyle^^ cya xD
Nowicjusz
Hey ;D Jam jest Syrenka_Tcz moje gg 8376325 ^^ Nazywam sie Michalina (wiem wiem imie, okropne xD) Jestem Skejterka ^^
Lubie HSM ;D Nic raczej, wiecej nie mam do dodania
Czemu fajnie imie :)Witaj na forum
Nowicjusz
Wiitam witam iii o zdrowko pytam ? ;D
A ja jestem Rysiek i realnego imienia nie podam, chyba, że ktoś już wie ^-^
Lubie rysie ;D
Ostatnio edytowany przez Rysiek ;P (2008-12-15 19:36:59)
Chciałabyś ;P
Mam tylko tak wpisane xD
A ja wiem nanana ;D
Moderator.
A ja wiem jak BB ma na imieee!xD